Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Sport en Fitness van Dijk kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Je kunt al komen fitnessen vanaf €36,50. 

Waarom kiest Baarle-Nassau voor Sport en Fitness van Dijk?

Al velen gingen jou voor. Bij Sport en Fitness van Dijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Sport en Fitness van Dijk onderscheidt zich van andere sportscholen in plaatsnaam vanwege:

 • Effectieve fitness programma's, gericht op afvallen, conditie en spiertraining

 • Milon fitness: Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen. Resultaat in slechts 2 x 35 minuten trainen per week

 • Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. (onderstaand formulier of lidmaatschapstest)

 • * velden zijn verplicht.

 

Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sport en Fitness van Dijk ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
 • Paas lessen

  Paas lessen

  Met Pasen hebben wij weer hele leuke lessen voor jullie georganiseerd! Zie hier het rooster en vergeet jezelf niet in te schrijven in Vir...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.