Afvalrace 22 feb

Wil jij de nodige kilo's afvallen? Strakker worden, meer energie of beter in je vel zetten? Ga dan samen met ons de strijd aan bij onze nieuwe editie van De Afvalrace! Je krijgt 10 weken persoonlijke begeleiding door onze deskundige voedingscoaches en fitnessinstructeurs.
 

VOEDING
Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Wekelijks aangepast voedingsschema dat bij u past.
 

TRAINING
2 group workshops. Elke week een gezamenlijke training. 2x per week zelfstandig trainen (fitness, groepslessen en/of Milon). Gezond en duurzaam afvallen. Op een verantwoorde manier en met blijvend resultaat.


€89,- voor leden. €159,- voor niet-leden. Inschrijven kan per direct en uitsluitend aan de receptie.

 

 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
 • Paas lessen

  Paas lessen

  Met Pasen hebben wij weer hele leuke lessen voor jullie georganiseerd! Zie hier het rooster en vergeet jezelf niet in te schrijven in Vir...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.