Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau voor jou de oplossing!
 

Voordelen van Milon Cirkel fitness

SNEL: Slechts 2x per 10 dagen maar 35 minuten trainen. Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel. 
VEILIG: Alles wordt automatisch ingesteld, u kunt niks meer fout doen. Gegarandeerd geen blessures.
EFFICIENT: 15x meer resultaat in de helft van de tijd dan normale fitnesstraining.
PLEZIERIG: Fitness saai? De Milon Cirkel is een beleving!
PERSOONLIJKE BEGELEIDING: Er is altijd minimaal 1 milon-coach aanwezig om je te begeleiden. Zo is er aan motivatie nooit geen gebrek.
MET RESULTAAT GARANTIE: Bereik uw eigen persoonlijke doelstellingen.


 

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
 

 • * velden zijn verplicht.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sport en Fitness van Dijk ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
 • Paas lessen

  Paas lessen

  Met Pasen hebben wij weer hele leuke lessen voor jullie georganiseerd! Zie hier het rooster en vergeet jezelf niet in te schrijven in Vir...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.