Ervaar Sport en Fitness van Dijk nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sport en Fitness van Dijk bij jou past. 
 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Sport en Fitness van Dijk ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Sport en Fitness van Dijk voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Sport en Fitness van Dijk."
 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
 

 • * velden zijn verplicht.

 

Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sport en Fitness van Dijk ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Pinksteren

  Pinksteren

  Let op! Aanstaande zondag en maandag is het Pinksteren! Deze dagen gelden onze normale openingstijden. Daarnaast hebben we een super...

  Lees meer
 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.