Jeugd & Dans

Jeugd
Bij Sport & Fitness van Dijk hebben we vele jeugdlessen!
Al vanaf 4 jaar kunnen de kinderen terecht om op leuke en verantwoorde wijze te sporten. De jeugdlessen worden altijd gegeven door ervaren professionals die weten hoe ze hun lessen op kinderen moeten afstemmen. Samen kunnen ze lekker sporten en op speelse wijze aan hun gezondheid werken. We bieden lessen die geschikt zijn voor zowel jongens, als meisjes. Er is voor ieder wat wils!

Kidsdance 4-6 jr
iedere maandagmiddag geeft Melany Kidsdance of ADV (algemene dansante vorming) van 16:30-17:15u. Dit is een dansles voor kinderen van 4 tot 6 jaar waarbij elementen uit dansstijlen zoals ballet, jazz streetdance en hiphop worden gebruikt om op spelende wijze kennis te maken met danstechniek, verschillende soorten muziek, dans en de daarbij horende fantasie.

Dancemix 7-9 jr
Iedere maandagavond geeft Melany Dancemix van 17:15-18:15u. Dancemix, de naam zegt het al, is een dansles voor kinderen van 7 t/m 9 jaar die bestaat uit verschillende stijlen zoals jazz, streetdance, hiphop, showmusical, modern enz. Het is een hele afwisselende les waarbij er gewerkt wordt aan de verschillende danstechnieken, terwijl het hebben van dansplezier voorop staat.

Streetdance 4-17 jr
Dansen en een choreografie aanleren op hippe muziek met een flinke beat! Het is een stoere dansvorm met een eigenwijs tintje. Met een flinke portie creativiteit en goede moves leren de kinderen verschillende choreografieën. Het is goed voor de muzikaliteit, het ritmegevoel, de motoriek en zeker ook het zelfvertrouwen van kinderen. Streetdance is er op verschillende tijden voor de leeftijdscategorieën 4 tot 7 jaar, 7 tot 12 jaar en 12 tot 17 jaar.

Kickfit 8-15 jr
Wil je niet naar een professionele boksschool en wil je toch graag de sport beoefenen? Dan is Kickfit iets voor jou! Op woensdagavond geeft onze instructeur Myrthe de les Kickfit van 17:30-18:25u. Kickfit is een perfecte combinatie van fitness en kickboksen. Onder begeleiding van een professionele instructeur train je 30 minuten je behendigheid, uithoudingsvermogen en kracht. De training verhoogd je zelfvertrouwen, je fysieke en mentale fitheid en is voor iedereen geschikt. Kickfit zorgt daarnaast ook voor een laag stressniveau, bij deze sport komen veel endorfines vrij die ervoor zorgen dat je stressniveau in je lichaam daalt. En tot slot is het natuurlijk een leuke les waar je veel plezier uit kunt halen.  


 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
 • Paas lessen

  Paas lessen

  Met Pasen hebben wij weer hele leuke lessen voor jullie georganiseerd! Zie hier het rooster en vergeet jezelf niet in te schrijven in Vir...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.