Functionele lessen

Abs Attack
Dit is een Small Group Training van 15 minuten, puur gericht op de buikspieren. Oefeningen voor de rechte, lage en schuine buikspieren wisselen elkaar af. Deze les is zo gepland, dat je deze vaak kunt meepakken voor, of na een andere groepsles. Doen!
 

Core & Stability
Core & Stability is een functionele training gericht op de rompspieren. Slechts 30 minuten is alles wat je nodig hebt om je core een uitdagende workout te geven. Het doel is om de diepe en oppervlakkige spieren sterker te maken die de romp stabiliseren en bewegen. Dit zijn voornamelijk de buik-, bil- en rugspieren.
 

Bootcamp
Een intensieve outdoor training in groepsverband, waarbij we oefeningen doen met de 'hindernissen' die we in de directe omgeving tegenkomen. Dit kan bijvoorbeeld een bankje, een trap, of een helling zijn. Looptraining en oefeningen gericht op kracht en uithouding wisselen elkaar af.


Strength & Conditioning
Strenght & Conditioning is een circuittraining waarbij we met doelgerichte oefeningen aan de slag gaan om jouw kracht en conditie naar een hoger niveau te tillen. Spierversterking, stabiliteit en meer uithoudingsvermogen behoren tot de doelen. Er is veel aandacht voor het correct uitvoeren van diverse gecombineerde oefeningen. De weerstand wordt opgevoerd en de intensiteit van de training ligt hoog. Boost je kracht en conditie met deze killer workout! 

 

Function!
vervangt de B.IT. trainingen. Het is een ‘functional training totaalconcept’ waarbij we gebruik maken van vrijwel alle fitnessmaterialen. Denk aan kettlebells, power bags, elastieken, steps, en nog veel meer. Ga aan de slag met deze training die je niet alleen flink aan het werk zet, maar je ook veel plezier laten beleven! Je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen, ‘core strength’ en je verbrandt ongelofelijk veel calorieën: tot wel 500 calorieën in 30 minuten!
 • Optredens Boals Festival

  Optredens Boals Festival

  Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor ...

  Lees meer
 • Paas lessen

  Paas lessen

  Met Pasen hebben wij weer hele leuke lessen voor jullie georganiseerd! Zie hier het rooster en vergeet jezelf niet in te schrijven in Vir...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.