Voedingsadvies

Voedingsadvies
Om je lichaam zo goed mogelijk in balans te houden, is het van belang dat je naast het sporten ook de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Wanneer je verkeerd eet, kun je uitgeput, somber, energieloos, of onrustig worden. Hoeveel iemand van bepaalde voedingsstoffen nodig heeft, verschilt natuurlijk per persoon. Daarom willen we je bij Sport & Fitness van Dijk zo goed mogelijk ondersteunen in jouw weg naar een gezond leven.

Heb je vragen rondom de werking van lichaam, geest, sport en voeding? Wij helpen je natuurlijk graag om een voedingsschema voor je op te stellen dat aansluit bij jouw behoefte en energieverbruik. Maak een afspraak bij de receptie, of via e-mail zodat we samen met een voedingsconsulent en/of een diëtiste een voedings- en trainingsschema voor je kunnen opstellen.


 • Bring-a-friend week

  Bring-a-friend week

  Tijdens de week van 1 t/m 7 april mag jij je vriend, vriendin, moeder, vader, buurman of buurvrouw meenemen om kennis te laten maken met ...

  Lees meer
 • Paas Sneak Peek

  Paas Sneak Peek

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.