Fysio

Fysio
Voor vragen over je gezondheid met betrekking tot het bewegingsapparaat of voor professionele begeleiding bij revalidatie, werken wij samen met de fysiotherapie praktijk van Fysioteam Baarle. Ook als je een blessure hebt, of voor het optimaliseren van je huidige trainingsschema, kun je binnen de sportclub naar de fysiotherapeut. Het samenvoegen van de kennis van de fysiotherapeut en onze fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat we samen het beste trainingsschema voor jou kunnen samenstellen. Maak bij de receptie kenbaar dat je van deze gratis service gebruik wilt maken, zodat we een afspraak voor je kunnen inplannen.

De fysiotherapeut is aanwezig om maandagen van 18:00 tot 19:00 uur en op vrijdagen van 09:00 tot 11:00 uur.
 

 • Bring-a-friend week

  Bring-a-friend week

  Tijdens de week van 1 t/m 7 april mag jij je vriend, vriendin, moeder, vader, buurman of buurvrouw meenemen om kennis te laten maken met ...

  Lees meer
 • Paas Sneak Peek

  Paas Sneak Peek

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.