Functionele Training

Functioneel Trainen

Functioneel Trainen is bewegen met plezier. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of tijd. Geen excuses meer om niet te gaan bewegen, met functioneel trainen kom en blijf je in beweging. 

Met functionele training wordt het hele lichaam gebruikt wordt om bepaalde bewegingen uit te voeren. Hierbij worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken. Op deze manier train je het hele lichaam op een leuke en afwisselende manier en werk je aan kracht, coördinatie, evenwicht en stabiliteit. Bewegingen die je veel maakt in het dagelijkse leven (tillen, traplopen, opstaan, etc), zullen makkelijker worden en minder energie kosten. Dat wil jij toch ook?

Bij Sport en Fitness van Dijk vind je functionele trainingen in de vorm van small group fitness. Daarnaast kun je één van onze instructeurs vragen om je te helpen met functionele oefeningen buiten de lessen om. Doe mee en ervaar de voordelen van functioneel trainen!

 

Start met functionele training bij Sport en Fitness van Dijk! Begin met een Gratis Proefweek.

Vraag jouw Gratis Proefweek aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sport en Fitness van Dijk ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

 • Gratis proefweek fitness

  Gratis proefweek fitness

  Sport en Fitness van Dijk in Baarle-Nassau helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek...

  Lees meer
 • Gratis lidmaatschapstest

  Gratis lidmaatschapstest

  Ben jij op zoek naar een sportschool in Baarle-Nassau? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.