• Xcore challenge

  Doe mee aan de XCORE® Challenge! Sport & Fitness van Dijk doet mee aan de landelijke challenge van Xcore. Deze challenge gaan we de gehele maand januari aanbieden op verschillende tijden, je kunt meedoen zo vaak je wilt en steeds je score verbeteren. Begin februari maken we de winnaars bekend. Sport & Fitness van Dijk heeft prachtige prijzen voor de vijf hoogste scores en een prijs voor diegene die het vaakst meedoet! Deze winnaars maken niet alleen kans op een prijs van ons, maar ook van Xcore Nederland! De man en vrouw met de hoogste scores winnen een XCORE® pakket.

  Hoe voer je de XCORE® Challenge uit?

  De XCORE® Challenge bestaat uit het AMRAP (As Many Reps As Possible)-principe. In 1 minuut tijd probeer je zoveel mogelijk herhalingen te doen. Er zijn 4 oefeningen die je moet uitvoeren: Lumberjack, Burpee, Kano en Optik.
  Stap 1: Maak tweetallen, de instructeur geeft het start en eindtijd van de minuut.
  Stap 2: Deelnemer 1 begint met de Lumberjack en doet zoveel mogelijk herhalingen in 1 minuut. Deelnemer 2 telt het aantal keer dat de oefening wordt uitgevoerd en schrijft de behaalde score op het persoonlijke scoreblad. Je kunt steeds een nieuw scoreblad krijgen.
  Stap 3: Na 1 minuut wisselen de deelnemers en doet deelnemer 2 de Lumberjack.
  Herhaal stap 2 en 3 ook voor de overige oefeningen (Burpee, Kano en Optik).

  Wij voeren de challenge uit in de hele maand januari op de volgende dagen en tijden:

  Dag Tijd Locatie
  Maandag 19:45 – 19:55u Op de mat
  Woensdag 10:05 – 10:15u In zaal 1
  Woensdag 19:05 – 19:20u Op de mat
  Zondag 10:00 – 10:15u Op de mat