• Pasen 2016

  Pasen staat voor de deur, dat betekent activiteiten voor jong en oud!

   

  • Zaterdag 26 maart
   Knutselochtend
   09:00 tot 11:00 uur

  De eerste ochtend van het paasweekend kunnen de kinderen komen knutselen, uiteraard in paassferen. Wij letten op de kinderen, jij kunt onbezorgd komen sporten! Aanmelden is gewenst, dit kan via de inschrijflijst bij de receptie, of stuur een e-mail.

  • Zaterdag 26 maart
   Start Bootcamp
   09:30 tot 10:25 uur

  Met de lente voor de deur gaan we weer starten met de outdoor Bootcamp trainingen! Meer informatie over de inhoud van een Bootcamp training lees je terug in het lesverslag. Meld je aan bij de receptie, via Virtuagym, of stuur een e-mail.
  Let op! Er wordt verzameld bij de parkeerplaats van het meer, zodat we om 09:30 uur kunnen vertrekken. De routebeschrijving tref je hier. In het hoogseizoen (juni/juli/augustus) zullen we verzamelen bij de parkeerplaats van de camping. Dit zal tijdig bekend gemaakt worden.

   

  • Zondag 27 maart (1e paasdag)
   Club gesloten

  In verband met de eerste paasdag is de club 27 maart gesloten.

   

  • Maandag 28 maart
   Paascircuit Special
   19:30 tot 20:25 uur

  Maandagavond verzorgen Ilse van Dijk en Tessie Woestenberg een Paascircuit Special in de grote zaal. Deze bevat volop Core & Stability oefeningen op allerlei intensiteitsniveaus. Meld je snel aan voor deze leuke Special bij de receptie, of via Virtuagym!
  Let op! De overige groepslessen komen deze maandag te vervallen.

   

  • Werkdagen vanaf 29 maart t/m 8 april
   Sport & Spel
   Tussen 09:00 en 11:00 uur

  We zijn ons ervan bewust dat het lastig kan zijn om te komen sporten terwijl de kinderen thuis zijn i.v.m. de paasvakantie. Daarom kunnen de kinderen tijdens de vakantie iedere ochtend onder toezicht komen sporten en spelen in een aparte zaal, terwijl jij kunt komen sporten!
  Aanmelden is gewenst, dit kan via de inschrijflijst bij de receptie, of stuur een e-mail. Kosten bedragen €2,- per kind.

  We wensen iedereen een gelukkig paasfeest!

  Pasen_banner