• NEW YEAR, NEW CLASSES!

  NEW YEAR, NEW CLASSES!

  XCORE

  Maandag 10.15 uur & 20.30 uur

  Donderdag 10.15 uur

  De XCORE® workout is de optimale 45 minuten durende core-workout met de XCO-Trainer®. Je traint je conditie, spieren en bindweefsel optimaal én verbruikt ook nog eens een hoog aantal calorieën! De 45 minuten vliegen voorbij met de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits. Get ready for Reactive Impact!

  Kids- en Jeugdfitness

  Maandag, woensdag & donderdag:

  16.00 uur 7-9 jaar

  17.00 uur 10-15 jaar

  Onder leiding van onze gediplomeerde instructeur wordt er op een leuke en veilige manier aan de conditie en kracht gewerkt. Natuurlijk worden er ook leuke sportieve spellen georganiseerd!

  Vinyasa Yoga

  Donderdag 19.30 uur

  Vinyasa Yoga bestaat uit energetische reeks poses (asana’s), welke vloeiend achter elkaar uitgevoerd worden. Hierbij wordt rekening gehouden met een juiste ademhaling, voor het perfect in balans zijn van lichaam en geest.

  Club Power

  Nieuw op vrijdag 10.15 uur

  ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

  Streetdance 16+

  Donderdag 18.30 uur

  Hou je van dansen maar ben je te oud voor de kinderlessen? Kom dan naar de nieuwe streetdance les voor iedereen ouder dan 16!

  Kijk voor het actuele lesrooster altijd even op VirtuaGym!