Sport & Fitness van Dijk trots lid van Milon Premium Clubs

Vanaf 1 november is Sport & Fitness van Dijk lid van Milon Premium Clubs. Dit netwerk van centra die werken met de Milon Cirkel heeft als doel om meer mensen die niet van sport houden en weinig tijd hebben, aan het sporten te krijgen. De Milon Cirkel is daar namelijk bij uitstek geschikt voor. Sport & Fitness van Dijk werkt al met veel succes met de Milon Cirkel en heeft reeds vele inwoners van Baarle-Nassau en omgeving aan een fitter en gezonder lichaam geholpen. De Milon Cirkel is een combinatie van volautomatische fitnesstoestellen waarmee je in slechts 35 minuten je hele lichaam traint. Twee trainingen per week zijn voldoende om je snel fitter te voelen. Sterkere spieren, een sterkere rug en een betere conditie zijn maar een paar van de voordelen. Combineer je de training met een aangepast voedingspatroon dan vliegen de kilo’s eraf. Dus wat je doel ook is, bij één van de Milon Premium Clubs zit je goed. Milon Premium Clubs kenmerken zich door persoonlijke begeleiding en een maatwerk programma. Ook als je weinig of geen fitnesservaring hebt, is de Milon Cirkel uitstekend geschikt.

Je leest er alles over en meld je aan voor een gratis kennismakingstraining op www.milonpremiumclubs.nl en op onze eigen site www.sportenfitnessvandijk.nl.

 

 

 

 

 

 

Met trots presenteren wij u: De Milon Cirkel. Sport & Fitness van Dijk is de enige sportschool in de omgeving met dit unieke trainingsconcept.

De Milon Cirkel is de trainingsmanier om sneller en gevarieerd tot een optimaal trainingsresultaat te komen! Het is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.

SNEL: 6x per maand slechts 35 minuten trainen.
VEILIG: Alles wordt automatisch ingesteld, u kunt niks meer fout doen.
EFFICIENT: 15x meer resultaat in de helft van de tijd.
PLEZIERIG: Fitness saai? De Milon Cirkel is een beleving!
PERSOONLIJKE BEGELEIDING: Zo is er aan motivatie nooit geen gebrek.
MET RESULTAAT GARANTIE: Bereik uw eigen persoonlijke doelstellingen.

 

 

 

 

 

 

 

FIT IN 35 MINUTEN
Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en 4 minuten op de cardio toestellen. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel in de cirkel! Geen tijd om je te vervelen dus. In slechts 35 minuten heb je alle fitness-toestellen in de Milon Cirkel gebruikt en is jouw work-out afgerond. De Milon Cirkel van Sport & Fitness van Dijk maakt trainen snel, veilig en effectief. Echt iets voor jou!

PERSOONLIJKE COACHING
Er is altijd minimaal 1 milon-coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden! Je milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken. Naast je milon-coach wordt je ook door het display op de verschillende toestellen gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo. We dagen je elke training opnieuw uit, wat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat!

30% MEER RESULTAAT
De Milon Cirkel heeft 30% meer resultaat dan conventionele fitnesstraining. Al onze toestellen passen zich aan op jouw lichaam en houden rekening met eventuele blessures. Zo train je altijd veilig, pak je het optimale gewicht en maak je de juiste bewegingen. Wat kan je verwachten met de Milon Cirkel:

– Je hoeft slecht 2x per week, 35 minuten te trainen (vaker trainen kan natuurlijk ook)
– Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
– Je wordt altijd begeleid door onze professionele milon-coaches
– De fitness-toestellen passen zich automatisch aan op jouw lichaam
– Alle toestellen houden rekening met eventuele blessures

 

 

 

 

 

 

 

MILONIZER
Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat onze milon-coaches de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect voor je instellen. Met de innovatieve Milonizer wordt je lichaam en weerstand doorgemeten in een complete bodyscan. Met deze data kunnen alle fitness-toestellen optimaal aangepast worden aan jouw lichaam. Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief.

MILON APP
Volg je trainingsgegevens en resultaten altijd en overal met de Milon app. Wat kan je allemaal met de Milon app?

– Bekijk je work-outplan en kijk hoe je alle oefeningen correct uitvoert
– Al je prestaties op de trainingsapparaten worden automatisch gedocumenteerd
– Bekijk gedetailleerde statistieken over je training en voortgang
– Gebruik de app om te controleren of er een evenwichtige verhouding is tussen de spieren die je traint
– Vergelijk je trainingsprestaties met anderen in je leeftijdsgroep
– Blijf 24/7 in contact, ontvang persoonlijke berichten en geef feedback

 

 

 

 

 

 

 

Kom langs voor meer informatie over dit unieke trainingsconcept! Of neem contact met ons op!