Gezocht: allround groepsles- en fitnessinstructeurs!

Wij zoeken enthousiaste instructeurs voor fitnessbegeleiding en groepslessen!

 

Vacatures groepslesinstructeurs

We zoeken nieuwe collega’s (m/v) voor de volgende groepslessen:
– Pilates
– Yoga
– BBBR / Shape
– Club Joy lessen
Kun jij ons ondersteunen met één of meerdere disciplines? Neem dan snel contact met ons op!

 

Vacature fitnessinstructeur

We zoeken een zelfstandige fitnessinstructeur (m/v) om ons team te versterken (±24u).

Je hebt een passie voor sport en fitness en vindt het leuk om mensen te begeleiden en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent sociaal, geïnteresseerd en weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen. Je bent communicatief vaardig, luistert naar de wensen van de klant en kunt overweg met alle doelgroepen en leeftijden. Je bent proactief, stelt persoonlijke trainingsschema’s op maakt afspraken met klanten om deze schema’s door te nemen en hen de juiste technieken te leren.

Naast werkzaamheden in de fitnessruimte, verwachten we dat je receptiewerkzaamheden kunt overnemen tijdens rustige uren. Je werkt dus zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gedraagt je als gastheer. Bovendien denk je mee over de professionaliteit en optimalisatie van werkprocessen. Relevante diploma’s zijn vereist. Ervaring met functionele training, groepslessen, personal training en voedingsbegeleiding zijn mooi meegenomen.

Waarom Sport & Fitness van Dijk?

Bij Sport & Fitness van Dijk hebben we een gezellig en hecht team waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Wij zijn een particuliere sportschool en hechten belang aan persoonlijk contact met de klanten. Zij leunen immers op onze kennis en professionaliteit.
-Marktconform salaris.
-Werktijden in overleg.

Ben jij de sportieve duizendpoot die we zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar info@sportenfitenssvandijk.nl